vart tog elden vägen?

Sitter i skolan och typ döör.
Har varit på stan men är verkligen döless. Seriöst, jag valde att gå till skolan istället och sätta mig här, hur illa är det inte då? Väntar på att Cissi ska komma hit och säga hejdå till mig eftersom att hon åker till skåne ikväll :(

Idag började dagen med Matte E prov, det gick.. hm. Jag vet inte hur det gick, men nog gick det allt. det tror jag nog, eller det hopaps jag väll ;D
På lunchen åt jag, tessi, matilda, cillan, amanda och Johanna lunch på stan, det var jättemysigt. Skitnice efter ett sånt där mördar-prov.
har inte hänt nå mer, hade fysik, sen samhälsskunskap där dom sista redovisade. Slutade strax innan  kl 2 och det var då jag begav mig till stan.
Dötrist, hittar verkligen ingenting, men det var kul när jag gick med Tessi, men nu har hon gått och fixat sina naglar.
jag ska upp till mormor och morfar snart och få nyckeln åså :) Måste till bibblan med en bokfan till PA't också, som jag dessvärre måste låna om, världens tristaste bok om hur man gör en film, jag menar. gaaaaaaaah

jävligt långt inlägg

PÅ lördagskvällen åt vi middag hos fredriks pappa, freds syskon, Sara och Adde var med också, + Jerry, saras pojkvänn :) Fullt hus.
Senare ringer hans syster Linda och frågar om vi ville vara barnvakt åt Melissa, för hon var så sugen på att gå ut :) Det gick bra, för vi tänkte ju ändå bara vara hemma och mysa, då kunde vi ju lika gärna göra det hos henne :) Så vi gick dit lagom till halv 10, gick till fredriks mamma och lånade hennes bil, så skjutsade vi Linda till festen på brynäs :) På vägen hem köpte vi max-mat åt Melissa och åkte hem och tittade på Surf's up, filmen med pingviner ni vet :D Jätteroliiig, det lilla jag såg, för jag somnade haha, Fred älskot satt i mitten i soffan och på ena sidan sov jag, och på andra Melissa, som fyller 6 år snart :)
Men det var riktigt mysigt :)
Frammåt 12-tiden, då filmen var slut gick vi och la oss i Lindas säng och väntade på att hon skulle komma hem.
jag somnade igen på Fredriks arm, Linda hade en sjuuukt skön säng.
Vi sov bort ett par timmar, inte förrän 04.29 kom Linda in genom dörren :D haha, då kunde vi iofs sovit kvar, men vi valde att gå hem, jag bor ju ändå så nära henne.
Jaa så gick vi ute i vårmorgonen, riktigt mysigt var det, och som tur var kunde vi somna om igen när vi väl kom hit :) Sov ett par timmar till 10-tiden.
På söndagen sen var det Valbo med älsklingen :)
Han handlade ny mobil och ett par byxor, för min del blev det ett par glitterpumps. riktigt party.
Sen hann vi med en fika på IKEA innan vi åkte till Gävle igen.

Klockan 18.00 var det middag hos hans mamma, det var jag, fred, hans mamma, Lasse, hans systrar Linda, Hanna, Kim och hans brorsa Max, och så var ju Melissa där också , så det var fullt hus!!!
Fick jättegod smultroncider till migeldricka, maten var hur god som helst, grekiskt i ugn Mmmmmmm och så rödvin till det :) kunde inte bli bättre!!!!?
Hälsade på deras nya hamsteeer stina, skiiiiiitsööööööt hade verkligen tjatat om att få träffa den :D
ja, sen så var vi väll kvar där ett tag, tills nio-tio tiden?
Då gick vi hem, jag sov själv, fred gick hem till sig, han började ju jobba kl 6 imorse och jag hade bestämt mig för att skriva om mitt samhällsarbete, och det gjorde jag också!!! skitnöjd blev jag den här gången :D

Imorse var jag skittrött men kunde trilla in i duschen iallafall... skolan rullade på utan större problem. engelskan var kul. vi gjorde jobintervjuer och min lärare gav mig beröm, haha hon tyckte jag var duktig på att leka chef, och det kan jag väll iofs hålla med om, jag gillar att bossa runt folk :P
En en gång fick jag beröm för mitt PA, min Pa-handledare hade skvallrat om hur bra hon tyckte det var till engelska läraren haha men det är skitkul att jag fått så mycket beröm!!!!

Efter skolan var det jobb, fick börja kl 17.00 istället och jobbade till kl 20.00 kortis pass.
Tog bussen 20.30 och den bussen åkte fredd med :) han hade varit hos Adde och så ville vi träffas lite så åkte samma buss hem hit till sätra, gixk runt lite och myste och pratade i det fina kvällsvädret sen gick jag hem till mig och han till sig med tunga steg :(
men imorrn ska vi ses, vi ska titta på den adnra filmen av dom två vi hyrde i frdags ska bli skiiiitmysigt.

Men nu ligger jag här, äter jävligt mycket godis som ör kvar sen helgen, plus naturgodis jag köpte idag. Ligger här och känner mig jävligt omotiverad över mitt patetiska lilla liv.

ha det

tänkte..

tänkte att jag skulle blogga om min helg och frammåt men är så jäkla törstig så ska upp och hämt dricka nu, får se om jag orkar sen, är så jävla omotiverad

sexytime

Men vilket cp-arbete

image403ner


dumma myglare

Sitter hemma hos Fredrik nu och vi väntar på mat :)

Igår blev det först middag hemma, vi satt ute på altanen och det var jättevarmt :) Sen åkte ja och fredrik och hyrde film på hemmakväll, det blev "Leo" samt en som hette "kid svensk" typ
Vi handlade också skitmycket godis,eller fredrik fick betala, därför blev det mycket :P
Såg på den första filmen igår, jag tyckte den var ganska kass, :P
Sen sov jag här i fredd-pluppens skönaaa säng, och det var sköööönt :D haha

Imorse, upp åh jobba.
Helt okej, ganska kul. Träffade F på stan efter jobbet så bytte jag min klänning, hoppas jag kan ha den nuuuu :O  för jag skulle aldrig klara av stt banta hhahaaha, köpte också två linnen, och en hårinpackning.
sen åkte jag hem åh duscha fixa till mig lite å sen nuså är jag här igen :)

skulle egentlgien ätit hemma hos fredriks mamma ikväll, men hon var sjuk så vi får ta det imorrn istället :) Blir mat hos hans pappa i vilket fall, vilket var mys;)

nää nu ska jag tvinga min pojk att säga en sak till mig, jag ska tvinga han med pussar .



förra vååren

lördag mörgön

mysig natt hos fred :)
Får skriva mer om det sen, för nu ska jag åka och jobba 10 - 14.15, efter det är det stan tills dom stägner, min klänning var fööör liiten :S jag dör. jag måste banta.


hejdåååå :D:D

Ritch bitch

FAAAAAAAAAAAAAAN VILKEEEEN JÄÄÄÄVLA LÖÖÖÖÖÖÖÖN JAG FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCK :D:D:D:D:D:D:D

sääääx

Jag ligger i sängen nu och det är så jäävla härligt! :D Så skönt när man har bäddat rent och städat rummet, då känns det verkligen bra  :) Har dessutom deklarerat, och betalat räknningar (de få jag har)!
 Så nu är sånt jobbigt, som man inte får glömma bort, gjort ! underbart :)

Fredrik vimsade förbi här och letade efter sin matlåda, han hade tydligen klantat bort den ;) söto
Han fick skutta vidare hem till sig, utan matlåda för den fanns inte här :P
Imorgon kväll ska han och jag ha myskväll, han ska få bjuda på allt så jag ska köpa skitmycket godis mohaha, chips & dipp med, så måste vi åka till hemköp, för där har dom hallonsoda, jag älskar hallonsoda, men det har dom slutat med på ica, why?



Iallafall nuså klockan ställd på halv 9 så jag hinner till stan till kl 10 :)
Nån dag ska jag nog ta och knäppa kort på alla kläder ,skor och acessorarer som jag inte använt än, det kommer nog bli en hel del!!!!!
fan va jag är materiell av mig. Betalade en Hm-räknnig nu på sånt jag inte ens kom ihåg att jag beställt. SKÄRPNING
Det enda som är bra med att ha mycket prylar är att man inte är så värst shoppingsugen, speciellt inte efftersom man har det mesta redan ;)


haha bye bye


P.A.T.T

Gick till mormor&morfar efter skolan vilekt alltid är mysigt, jag fick massa onödig information typ som hur man matar katten åså :) hehe dom åker ju bort nästa vecka till thailand och då ska jag bo i deras lägenhet på söder, härligt! har också tillgång till morfar bil (älskar den) under hela tiden dom är borta, hehe så fick träna på att köra in och ut ur garaget idag, han ville se så att allt gick bra ;) hehe

klockan 17.00 var det Aupair möte, inget nytt visste redan allt som sas :) En liten intervju och så, det visade sig att hon informatören och jag hade bott på samma hotell i Las Vegas, hehe hon var treevlig :) Fick prata lite engelska också, inte nå farligt :) Men nu är det klart iallfall, får se vad framtiden har att utvisa :)

Fick skjuts hem av morfar sen, och mötet tog mycket kortare än beräknat vilket var skönt, åkte hem och åt mat sen nu så har jag städat mitt rum!!! fatta nice det känns!
måste hämta in mitt täcke utifrån!!! Hände ut det på vädring för det känns sååå mycket fräshare då!

 Imorrn ska jag och miss T ta en hetsrunda på stan  ;D Det blir nog bra det, efter det är det skolan, en lektion, vilken är bild, och gissa vad som händer på efter middagen? INGEEEEEEEEEEEEET jag är så mycket leeeedig, så jääävla nice, kommer fan inte ihåg när jag inte jobbade 16-22.15 en fredag sist, måste vart flera månader sen!!!
Ska njuta så hårt (av matte-plugg) haha men det blir nog bra ;D stek-bra väder ute också.




Jävla fan snaart är det studenten - HURRA  :D



image401

AuPair möte 17.00


Jag blev glad över att min handledare är mega-skön och att hela hennes arbetslag har skjutit fram PA-inlämningen till onsdag v. 20. Hur kanon låter inte det ?
Dessutom när hon gick igenom mitt utkast lät hon ungefär såhär;
Excellent
excellent!
good point
mmm yeah mm mm good
excacetly
this is really good!

haha, tacka och ta emot, fatta nu om jag har tre veckor till helt plötsligt, då kommer det bli kalas-bra :D för jag är faktiskt inte alls nöjd som det är nu, och ändå gick det så bra :) Det är ju roligt!


 Gjorde faktiskt inte mycket alls igår fast jag hade hela eftermiddagen ledig. Var helt slut, men fick till lite samhällsskrivande i allfall. :)

På kvällen så åkte jag och fredrik till hemköp när han slutat jobbet och köpte chips och apelsinchoklad ;) Det var mysigt och ligga i sängen och bara slöööa ;D  jag ääälskar apelsinchoklaaad, kollade på scrubs, 2 ½ men, kom fram till att det kan faktiskt inte bli så mycket bättre än så ;D

Ja, nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen.
Klockan 14.15 är det skola och klockan 17.00 ska jag på möta på folkets hus. '
spännande

image400

simma lugnt!



haahaha ta det sista med en gnutta ironi

nationella Svenska B

Det gick bra. Så jävla segt med 4 timmar hål nu bara.  Ska skriva PA, ja det ska jag göra.
jag blev skitnöjd med min essä :D haha så jävla smörigt äckligt slut, jag höll på att spy på mig själv.
Lagom roligt ;)

image393

cypern pix

Nu håller jag på å lägger över kort från cypern, kalas va ?

Vi börjar med en plutt-Sara med juice runt munnen typ kl 5.30 på arlanda.


Här bodde vi, direkt ut till Poolen bara :D nääjs


Allt jag behövde fanns till hands: :D




Näää nu kom Fredd :D tar resten någon annan gååång

godnaaaatttt


jag är lat

jag är lat. Freddan får ta sig hit själv, åka buss.
Det hade han nog tänkt ändå, fast jag tänkte ju var lite schyrre-bulle och hätma. MEEN 
jag orkar verkligen inte, det är jag som borde skämmas lite, men ändå är det han som kommer få fjäska för mig ikväll för han kommer vilja sova in mot väggen som alltid, men den platsen tänker jaag minsann lägga beslag på! suck it!
han kommer också vilja ha den bästa kudden, den tänker jag också taaa, sen kommer han vilja kolla på 2½ men, det kan jag iallfall gå med på!





peaaaace

PASSA DIIG

image388


denna bild fick Jim bluetoothad av mig idag :D haha

hets tisdag

Jag håller på med ett inlägg med bildeeer, bara en massa minnen. Det ligger förtillfället bara sparat i arkivet för jag har inet alla kort jag vill ha meeed :) Men det kommer upp snaart :) åååååh ge miiig.
Vad är det som har hänt då?
Söndag kväll Sov jag med Fredrik vi var vakna huuur länge som helst och då menar jag till lätt efter kl3 :O haha vi prataaaa prataaa haha skitkul kolla tv, sen helt  plötsligt var klockan askalas ;)

Måndag: Skola  + jobb till 22.15. ganska ovärt, efter det fick F komma hit och sova. :) Slockna lite tidigare igår :D hehe helt okej daaag! Adams och mina engelska inlämmningar är alltid roliga, speceillt att skriva, igår skrev vi på en läxa vi ska lämna in på måndag. D e t var riktigt roligt :D (adam har världens bästa humor) :D

Jaa idag var det tisdag, helnice dag i skolan. Satt kvar och skrev PA och beräknar bli klar i tid :) sköönt :) fast man vet ju alltid hur det kan bli med det där :P höhö
Skrev liet när jag kom hem också och ska fortsätta nuuu meeeddddd. så mycket roligt händer här hemma ;D
Tänkte åka och hämta min kära pojkisvän

när han slutar jobba klockan 22, jag tänkte att han och jag kan dricka hallonsoda och kolla på 2½ men :D
Imorgon är det svenska nationellla men jag är inte speciellt nervös, har fått mvg på alla svenska och engelska nationella hittills genom åren utan speciellt mycket ansträngning, så det där blir nog bra  ;) hehe Ska sova i tiiiid så jag är utvilad :)

Fick en jobbtid på lördag 10-14 helt okej :) skööönt att jobba lite extra för den här månaden har det verkligen inte blivit speceillt mycket jobba, i vilket fall som helst så har jag ju både vart på cypern samt haft mycket i skolan...
Cypern ja, bilder kommerrr .... ;D


jaa men vafan annars dåååååå. inget dött.
Mitt rum är föööörjääävlaaa äckliiiigt stökiiiigt och åt helvette för smutsigt, jag haaaatar när det är så. brukar få sammanbrott och springa runt och städa hela kvällarna, haha då brukar fredrik få damp på mig och krama mig i stället. men då brukar jag bli arg och inte alls vilja kramas, men efter et tag brukar jag ändå komma underfund med att en lugnande kram och en puss i pannan är jäkligt mycket bättre än att panika över rummet sent på kvällen ;)

nu: HETSA PAA

image387


l

hos Fredd

utmärkt dag. Kollade fotboll Kim's match imorse kl 11.00. det var så varmt och soligt ute :)
Sen åkte jag hem på fika, med min moster, vi kollade student och balklänning och pratade diverse detaljer tillsammans med mamma.
Efter det träffade jag F igen hemma hos hans mamma där vi blev kvar till ca 15.30.
Vi åkte hem hit till honom och åt maaat, sn har jag skrivit lite PA och vi har kollat resor till sommaren. kanon.

busy week

Har legat i sängen och ätit chips hela morgonen, äckligt egentligen!!!!!!
Vaknade jättetidigt och har sovit dåligt hela natten! Har börjat få ont i halsen när jag sväljer, jag hade väldigt mycket halsfluss förut, så mycket att det övervägdes om jag skulle ta bort halsmanlarna! Vi skulle ha gjort det! Fy jag hatar att känna mig tjock i halsen!
Jag har varit vaken ganska länge nu som sagt men ska väll ta mig upp och in i duschen om en liten stund.
I skolan är det bild som gäller men Märtha. pjuh. Men det är skönt att ha fått ett avslut på veckan, har faktiskt varit ganska jobbig med både fysik-dugga och biologiprovet :S
Ändå har veckan varit kort juh, kom hem på måndag kväll så har bara varit  tre dagar i skolan.

På tisdagen träffade jag världens sötaste hund som Fredds familj var hundvakt åt :D
- Vad heter hunden?
- Du, det har jag ingen aning om!



haha, det var kul, jag kallade den för bebisen eftersom den inte hade något annat namn som jag kände till *:D Vi var ute och gick, myyysiiigt. senare slappade jag och F framför tv:n tills jag gick hem, senae på kvällen sov han hos mig :) myys

onsdagen flöt väll på, fysikdugga på eftermiddagen, ruggigt skämt.  :D
onsdagskvällen innebar panik, panik inför biologin.
Igår var det provet, vet inte alls hur det gick, jag antar bra, men man vet ju aldrig med miss KW ;)
hehe, jag jobbade 16-20,  eller typ 16-19.45, så jag hann med 8-bussen hem :)
Var med min plutt till pojk, provade balklänningen, studentklänningar, kuuul!!!!! skapliiiigt uppmuntrande :D
Klockan ringde 5.00, öfr då skulle han till jobbet, jag låg och våndades över min hals, det gör jag fortfarande, men det känns lite bättre nu, skööönt!
Nu ska jag snart upp och fixa mig. bilden börjar 11.20
Ikväll jobbar jag 16-22.15, jag har jouren så det är lugnt. efter det är det klassfest hos Erik, den ni ;)

image365


ska komma ihåg att ta med sims 2 till Tessi också  ;)

hetsa plugg

jag dööööör
,men idag har varit en ganska rolig da ändå, haha jag berättar sen

image361


hemmaaa hemmaaa hemmaaa :D

jag är hemma nuu! eller igår :D
Idag är det skola som gäller :D wuhu
image360

everybody screaaaam

Nu åker jag snart!
fyfan va jag mår dåligt.
FREDDDDRIIIK jag saknar dig redan och längtar redan tills jag kommer hem igen :'(
Vi myste bort ett par underbara timmar nu på kvällen :) <3 och kollade på nån kass film.
Men jag vill inte åkaaaa.
Jag vill hem igen innan jag ens åkt. jag har redan hemlängtan.
fuck

- Fredrik Emanuel Olsson John - 880914 INTER - säger:

<3 soff

sofia ' säger:

<3 freddd

all you need




panik

fever

Gårdagen hos Therese var jätte trevlig, senare blev det krogen och efter det åkte jag hem tillsammans med fredrik :)
Imorse när vi vaknade låg vi sängen läänge länge, orkade inet kliva upp, men när vi väll gjorde det så åkte vi och
åt pizza på brynäs :P hehe, men det var gooooottt har aldrig varit så sjukt sugen på pizza förr :D hehe
jaaa, nu håller jag på å packar det sista, uscchhhhh, mamma har lovat att skjutsa ut mig till björke efter kl 22 ( vi ska sova där inatt eftersom vi åker mitt i natten) så att jag slipper vara där så länge.
jag vill hellre vara här hemma :) sköönt tycker jag.
Ska träffa fredrik snart och goosa lite. snuttplutten
image359




hey there delilah

godmorgon

Vaknade för någon timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen.. jag mår fuckat illa och har ont i magen!
Det var ju tråkigt, det är mycket som händer idag, mycket som skagöras också.
Men jag antar att det blir bättre, snart så.

Igår jobbade jag till klockan 22.15, jag hade jour, så tiden gick väll någolunda snabbt iaf. :)
Cissi kom och hämtade mig i stan sen, kära Cillan :) Så skjutsade hon hem mig så vi hann snacka lite skit i bilen det var trevligt, kul mysigt, behövligt!
Väl hemma deckade jag ihop i sängen. tråkig fredag.

Så vaknade jag nu, promenad, plugg, stan-ärenden, packning, städning är  några av de sakerna som står på listan. Klockan 16.00 har pappa kalas i stan (igen) lite mer folk den här gången, och klockan 18.30 ska jag infinna mig hemma hos Tessi
GRAAATTIIIIIIISSS PÅÅÅÅÅÅ FÖÖÖÖDELSEEEDAGEEEEN THEEEEREEESEE!
Senare ikväll blir det utgång!
Så mycket att göra idag, denna lördag, men deet ska bli kul! Ska fixa mina naglar också :) så dom är freeesh.

Nej usch och fy, nu får mitt illamående gå över, jag vill kliiva upp och komma igåååååång




/Sofia -  uh uh  uhuuuu

bildbildbild

hääär kommer en biiiiiild på ciilll, eller rättare sagt, jag länkade till ett gammalt inlägg där jag skrev att hon var vip :D haha last year


http://accordingtosofia.blogg.se/2007/april/cillan-3.html

hemma igen, sjuk dag 2

Åkte hem från skolan efter första halvan av dagen eftersom jag fortfarande känner mig väldigt hängig.
Så nu ligger jag här i sängen, laptopen i knät, tv:n på, winnerbäck i hägtalarna, och med bekvämt avstånd till både tv-dosa, loka och marabou. NICE,
LIgger ganska bra här faktiskt ;)


klockan fyra ska jag jobba ett part timmar och efter det ska jag hem till min kära väninna ceecilia på fika, eftersom att hon fyller kärring (19 bast ) idag.
grattiiis pal!

här ska det va en bild, hitta ingen. :D

min sjukdag

som ni förstår är jag sjuk :(
Jag tycker inte om att vara det, för uppenbarligen så mår man inte så bra.
Jag har faktidkt inte tagit mig ur sängen alls idag, endast för att hämta lite glass, det var jag värd.
iofs så firade vi min pappa ute i björke nu på kvällen, men jag kände mig jäkla slak.

iallfall; min dag har bestått utav sängliggande, kollade klart på Juno, underbar film!
Jag har också strötittat en massa åp tv samt pratat telefon.
Intressantare än så har den inte varit.

på kvällen firade vi pappa och jag träffade min älskade lillasyster♥


nu ska jag sova, får se hur det blir imorrn, men ska åka in till skolan iallfall tillsammans med mamma eftersom hon ska hålla nåt slags föredrag på min skola :) Är jag pigg blir jag kvar hela dagen sen :)

natti


jag älskar fredrik