okej jag ska rycka upp mig.

Okejokejokej, riktigt så illa som i förra inlägget var det inte, men iaf.
Vi är i vilket fall hemma hos Kristina nu, vi har köpt hallonsoda och fruktsallad, yummie. :)
Hennes mamma håller på åh lagar jättegod middag och det är mysiiiiiigt.
Imorse lärde jag mig spela coldplay på pianot, fast det har jag nog glömt bort nu :( :D haha måste gå å testa snart.
det här inlägget är det mest osammanhängade jag har skrivit, men vad gör det?

jag blev sur på affärerna för att jag itne hittar nånting, bara en väska som jag kanske vill ha, för jag behöver verkligen en svart väska. men jag känner mig snål, och dessutom ser den precis lika dan ut som min bruna, bara de att den är svart då som sagt.
Imorgon ska vi troligtvis ut och röjja lite : Det kanske blir roligt, ikväll funderade vi på bio, fast vi vet inte om vi hinner, för vi vill inte stressa :P

kristinas mamma Siv sa precis att hon shoppat jättemycket kläder idag (PÅ EN KVART) snygga var dom också. Då började nästan kristina&jag gråta. hon gick först och spela en ondskefull melodi på pianot och nu sitter hon och kollar på ett tråkigt tv program.

Hennse kanin heter Pontus och den bits, jag är rädd för han, men han ska promt sitta bredvid mig i soffan när vi kollar på film. haha, dessutom äter han chips. våra chips :(

jaja. F skrev precis på msn han med att han hade shoppat. VAFAAAN
Nu jävlar. imorrn ska jag upp klockan tio och dra med mig Kristina till stan, och därifrån komemr vi inte förrän vi minst spenderar hälften av våra besparingar. Seriöst, hur svårt kan det vara?

jävla rubrikhelvette

hmm vad skrevs sist?

Igår så tog vi en vända på stan som sagt. hitta inget alls.
vi åkte hem och kollade på dude wheres my car.
Sen gick vi till prisextra och köpte en ny tandborste.
sen lagade vi mat. såsen blev misslyckad.
sen gick vi och la oss och sov klockan 22.30 för då höll vi på å dö.

idag så sov vi läänge :) Sen åkte vi hem till Linn på östermalm och fotade lite.
Efter det gick vi + anna och lunchae pizza tills klockan blev halv 4. det var mysigt.
Kristina och jag tog tunnelbanan till Solna centrum och tanken var att vi skulle spendera äckligt mycket pengar.
Vi kom hem med, inget.

Jag är sur nu, dessutom är jag inte på huumör för att skriva.
skriver mest för att jag ska komma ihåg.

PS. det är inte så dåligt som det låter, för jag har faktiskt jätteroligt,DS

faktiskt så gar jag det.

Igår/idag stockholm

Ja tänkte berätta lite om gårdagen åså :) har himlans kul här nere iaf :D

Igår morse var vi uppe med tuppen mamma & jag, klockan ringde 6.15 tror jag att det var. Ändå kom vi iväg rätt seeent och fick köra väldigt lagligt(?) fort ner till stockholm :D
Kom frma runt 10 snåret, mamma hade bråttom till föreläsningen och Kristina mötte mig vid lärarhögskolan.
Det var kul och ses! Sist var ju i somras ju!!

Vi gick till tunnelbanan åkte till hennes skola :) Kom precis lagom för att gå till lektionen. Jag hänger nämligen med henne i skolan nu om dagarna ;) hehe.
Dagen gick i vilket fall fort. På vägen hem stannade vi i hallonbergen och köpte godis,filmer (romeo&Julia & dude were's my car) och lite annat smått&gott.

När vi kom hem till Kristina kunde jag äntligen dumpa min väska! den tunga jäveln :P
Bi gjorde varma mackor, åt upp allt godis och låg och kolla på tv ;) Helt sköönt!
På kvällen gick vi ut och gick lite runt i Ursvik. Gick till parken, hälsade på tant Eva, gick förbi våra gamla hus osv vilka minnen säger jag bara! :) 
Vi träffade Camilla okcså (en gammal kompis som jag inte sett på hur länge som heslt!) Och det var riktigt kul att ses efter så länge! 
Efter vår promenad gick vi hem till Kristina igen och stekte pannkakor med hallonsylt och började kolla på Romeo&Julia.
Inte för att vi orkade kolla klart för klockan 10 gick vi och la oss båda två! Somna på en gång :)


Imorse så ringde klockan runt halv 8, jag var pigg, klev upp och gjorde frulle åt oss :)
Vi åkte till skolan, och jaa här är vi nu.


haha, Kristina är på lektion men jag har valt at sitta här och skriva klart min labbrapport, skulle var så skönt att få den klar snart :) Det är snart lunch och sen bara en fysk'iklektion då jag har tänkt räkna lite mera fysik :)
Sen slutar viii! och då är det stan som gäller ;)
Eftersom att vi redan befinner oss på östermalm så ska vi köra en stureplanare idag, dagen till ära, lite små shopping och grejjer.

Vi har knäppt en massa kort också, men dom kan jag lägga in senare när vi fört över dom till datan :D


solong



men nåt nytt tack?

Varför är allting bara samma samma samma hela tiden. Jag är less på det mesta just nu faktiskt. Behöver förnyelse. Jag är trött.
Alla männikor bara pratar om samma saker, tycker lika dant, klär sig lika dant, ser på samma program, läser samma tidningar. jag döööööööööööööööööööör

Det ska bli skönt att komma iväg ett tag :) Hälsa på Kristina och alla andra  människor från mina tidigare år i livet :) Blir jämt så glad när jag vart därnere, hittar tillbaka till mig själv på något vis och allt brukar bara kännas himlans bra :D haha.
Blir lite plugg&så att göra under tiden, men det kommer att gå bra :)

Imorgon bitti åler vi klockan 7 :) typ, beror lite på hu pigag vi är :P Klockan är iallfall ställd på 6.15.


nu ska jag gå ner till min mysiga säng och titta på "So you think you can dance" och vänta på att F ska ringa mig :)

image252

Helgen - tisdag

Sitter i skolan nu, har sammhällskunskap :) Ligger ganska bra till tidsmässigt med min uppgift så jag passar på att skriva lite här :)

Helgen var helt lagom, precis som helger ska vara :) I fredags såg jag och Freddie på "På smällen" och drack bonaqua äpple (min nya favvis ;) ) Hihi jag sov över där. På morgonen hade han match astidigt så jag låg kvar och sov tills mamma ringde och väckte mig halv 11, då gick jag hem, så åkte vi ner på stan och träffa mormor&min moster :) Vi kollade runt i lite affärer, fikade lite åsådär, sen åkte mamma&jag hem. Lagade jättegod middag åsådär :)
På kvällen åkte jag och F in till stan och mötte upp Bella&Alex, sen begav vi oss hem till Alex för att kika åp fiiiiiilm ;)
 Det blev Alpha dog & någon mer, teen nånting. ganska lika varandra dom två filmerna fast alpha dog var bäst ;)
haha det var en mycket trevlig och rolig kväll Fredrik och Alex är så jävla sjuka och dryga tillsammans haha :P men vi överlevde iaf, bella& jag :P :D
Vi tog halv 2 bussen hem till mig somnade väldigt sent.
Hmm kommer inte riktigt ihåg vad som hände i söndags..? Det blev staden en snabbis med mamma iaf, köpte ny mascara och lite grejjer. På kvällen var det jobb, som gick sämst.
På kvällen sov freddo hos ma ;)

lalala, igår Måndag, värdelös dag iskolan, fast tiden giock fort och sen på eftermiddagen var det jobb. Jobbet gick kanoners ;) det ända jag kan säga haha, helt niiice.
När jag skulle cykla hem fick jag punka på cykeln och fick åka buss istället. Redigt irriterande kan jag lova.
kom iaf hem i skaplig tid, runt halv 10, å lite mat, tog det ltie lugnt sådär.
Sen kom f hem till mig efter han vart hos danne. Kollade på nån film på kanal 6 jag somnade ganska tidigt på hans arm :)

jaja imorse var det bar åh kliva upp till skolan. Familjen väsnades så mycket att det inte känndes som någon ide att ligga kvar i sägnen nästan, fastän man har sovmorgon och allt ;) haha stackars Freddie hade redan gått hem, för han skulle vara någonstans med Emil klockan 9 höhö  :D
jaja nu sitter jag aif i skolan med den här samhällskunskapen.
Vi slutar klockan 11 och då är det lunch, ska försöka hinna klart med den här uppgiften nu, så jag slipepr ha med mig så mycket att göra i stockholm :)


STAY REAL

Dumma trött.

Uscha jag är sjukt trött! Blev ju inte speciellt mycket sömn inatt (kom hem halv 4)
Men det var lätt värt det, för det var en riktigt kononerskväll faktiskt :) Bilder kommer senare.

Imorse gick jag iallafall upp till skolan, hade kemi hela dagen vilket var helt okej :) Efter skolan stannade jag kvar och röjjde undan lite skolarbete som måste göras och sen gick jag till biblioteket och efter det till tandläkaren för att ändra tid. :)

 ja, mycket intressantare än så har inte dagen varit faktiskt. Tog mig en iofs väldans tid för mig på bibblan att hitta det jag behövde. jävla skit bibliotek :P  NO ORDER, och när jag äntligen hade fått tag på det jag skulle ha (jaa, nästan då) Så har jag glömt bort min personliga kod (No order on me) men vafaaaasiken. jag freakade inte ur helt utan gick snäll till den skruttiga bibliotekstanten med finlands-brytning och bad henne mycket vänligt men besämt att fixa mig en nu kod på en gång! sagt & gjort, sen kunde en nöjd Sofia cykla hemåt :)

Lade mig och slappa framför tv:n när jag kom hem ;) Efter det så åt familjen pizza som mamma hade köpt, perfa på en fredag! :D
Sen slumrmade jag till ett tag på sängen :D
-Behövligt må jag säga. Är fortfarande förjävla sjukt trött och skulle nog kunna sova hela helgeeeeeen men det går inte  :D
Ikväll ska Freddie och jag kolla på "knocked up" & sen på nån eva&adam film typ haha eller vad den hette, började kolla på den förra helgen tror jag och den verkade bra!

Ska snart hem till F, men han skulle äta klart först och sen ringa mig.
Skööönt, för då hinner jag sminka mig :) haha
I vilket fall som helst så spelar F match imorgon klockan 10 i valbo? ingen aning faktiskt men jag tror minsan inte att jag kommer orka kika :P han spelar faktiskt hela helgen så det finns gott om tid  för det isf :P

Imorgon kväll är det också planerat att vi ska tillbringa kvälln tillsammans med Alex&Bella om jag förstått saken rätt :) Mycket mysigt.  ;)

jaja nu ska jag gå och göra lite gymnastik eller nåt så man vaknar,
hahaha för jag är seriöst död som ett offer :D


HEJ WEBCAM

113713-249113713-248

Nu ska vi ut på partaj :D
Eller rättare sagt jag ska cykla hem till cissi, sen ska vi på stan. :D
stay real.

Jag fyllde 18 förr, 30/8 :D


(johanna&jag )
Sofia 18 :D

Hemmamaaaaa

Jag kom ganska precis hem! Det har varit en lååång men kul dag :)
Skolan gick bra! Hade bara tre lektioner, slutade 15.20 :) Då satte jag mig i datasalen och skrev på min labbrapport vilket gick bra :) haha fyfan engagerat värre ;)

Fredde kom dit, så gick vi till stan och köpte skor till honom :) Intressantare än så var det inte :)
Kom iallfall precis hem, och Cissi och jag har pecis bestämt:

vi ska ut ikväll. Alla ska ut ikväll, verkligen.
Det kommer nog bli jättekul!
men först ska jag vara hemma, ta det lugnt.
Mamma kommer snart hem med kinamat till oss! :D kanoners

image246

Määtttt

Hihi jag är proppismätt. har precis smällt i mig middag tillsammans med familjen& fredrik :P 
Det var gott för  jag var hungrig, hehe har vart en lååång dag :)
Nu sitter min brorsa & han iallafall och lirar xbox360 och jag, jaao jag siter här.
jag tycker inte om att spela xbox, för jag förlorar alltid :(
Har kikat igenom några av min favvo-bloggar. duschade av mig när jag kom hem och gjorde lite läxor i skolan så har egentligen inget speciellt att ägna kvällen ååååt.
- Förutom freddie då :) Han ska sova här ♥



22.55 ikväll är det so you think you can dance på tv!
Det måååste vi bara se på för det är såå braaaaaaaa.



Ikväll får vi veta vem som åker uut också. fyfan säger jag bara, alla är så jäkla braaaaa,
Sabra är verkligen duktig, Lacey också, men Lauren är min favvis ändå :) hihi hon har så mycket enrgi och man blir så himla glad att se henne när hon dansar. snygg som fan!
Bland killarna står det nog mellan danny&Neil för min del :) olalala hothot.
Orkade inte se klart igårkväll, för jag var förjäkla trött. Men så var jag pigg imorse också ;)
Kan kika reprisen på söndag iallafall så :)

SKOLANSKOLANSKOLAN
Skoldagen gick snabbt! Detär roligt i skolan nu tycker jag :)
På samhällskunskapen började vi på en uppgift som var ganska intressant faktiskt, som ska in nästa vecka.
På fysiken kände jag mig lite efter för tillfället eftersom jag var borta på halkkörningen igår och missade en genomgång.. Men det ska nog går bra ändå =) eller jao, det gick ju faktiskt bra.. :P

Fick beviljad ledighet för min stockholmsresa nästa vecka också. <3 perfa. kanoners. hell yey


Kristina & sofia, nyår 2006/2007

Vi har så roligt :) Min kära vänn och jag, tihi.

Söthjärtat dåååh :)

Hihi, även fast jag var redigt trött imorse, så fick jag iallfall börja dagen med att läsa två underbara sms som min pojkvän skrivit inatt :) Hihi tänker inte säga vad han skrev, men de var heelt underbara :) hihi <3
Söthjärtat då :)
Tur att jag har dig baby!
113713-242
två åååååååååååår <3

jag är kanonerstrött just nu, skulle kunna slockna, men ahr ju desperatehousewives in a while ; D
Får itne missa det ju, men tänkte ligga i sängen då, ha städat och gejjer.. Myyyys :)

Jag har haft lite åh göra idag :)

Imorse var det upp tidigt som gällde ;) Det var ju som sagt hlkkörning på G.
En kille försov sig, så vi fick åka och hämta han med bussen i sätra, haha.
Halkkörningen var rolig och inte alls så svår som jag trodde haha, dessutom var vår typ instruktör grym ;)
Cisi var duktig på att köra bil tycker jag ;D min käre Watson.
När vi kommit hem från söderhamn, vid två-tiden på eftermiddagen si gick hon och jag till Waynes och åt toast och sedan kladdkakaaaaaaaa. Välförtjänta av det tyckte vi ;)
Trött som ett svin efter det, så vi tog våra cyklar och cykla hemn :P

Jag var hemma ett tag, bytte lite kläder och  grejjer sen åket jag toll tandläkaren där freddie var ;P
När jag satt där i väntrummet och väntade på att han skulle bli kvar hittade jag ett sött akvarium med en massa sööööta fiskar i som jag knäppte kort på :D
113713-243
Haha det var min favvo-fisk XD  moahah

jaja, sen åkte vi till team sportia, sen willys sen hem till han.
Vi hade en jättemysig eftermiddag :)
113713-239

Nu är han på träning och jag sitter och har fortfarande ont i min stackars hals, fast det börjar bli lite bättre :)
DHW snart :) KANONERS. kan inte bli bättre ;)



Ska hålla ett tal nästa veka på engelskan som jag vill få till bra.. Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska prata om.. ? ideer nån?
jaja, något ska jag väll alltid komma på.


okej okej, jag saknar blogg.se

(varning för ett grymt långt och tråkigt inlägg)
haha  jaja, here we go:


Jaa jag saknar blogg. se, det har jag kommit underfund med på sistonde.
Jag saknar att blogga och hänga ut mitt ytliga liv åt trofast läsare :D  skämt åsido.
Jag saknar det helt enkelt!
Nogg.se var i n t e min grejj, jag tyckte inte om dom, det var trist.
Men nu ska vi se om jag är tillbaka för att stanna ?
Få väll se hur mycket tid jag har.. Händer ganska mycket just nu, jobb, pojk, träning, vänner  ni vet ;)
Men men lite tid över har man väll alltid, haft det förr, så varför inte nu.. ? :D
jag tänker inte dra en lång resume om vad som har hän sen sist jag skrev, haha för det orkar jag minsan inte :P
And besides, så har det inte skett några större förändringar direkt ändå så :P jag tror det kommer gå åh hänga med alldeles utmärkt vad jag pratar om. :D

Kan iallfall säga att jag jobbade igår, var helt slut när jag kom hem!!
Började bli lite hes i halsen då, hade ju övertalat tröga kunder hela kvällen :P
När jag kom hem var klockan iallafall närmare halvtio och jag gick och fixa lite inför kvällen medans jag väntade på fredrik hjärtat :)
När han kom hade han köpt med sig ostkrokar och cheddarpopcorn :D iih det var snällt gjort av han tycker jag ;)
Sen kollade vi på hanibal. jag har intt sett den förr, och blev inte vidare imponerad, den var dåliiiiig! tacka vet jag typ leagallyblonde eller Lizzie McGuire avsnitt 1-6  :D jaja, jag ska mogna på mig lite så småningom.


Imorse vaknade jag upp och upptäckte att det var något som saknades... nämligen min rööööst.
kan inte prata!!!! 
 Och som fredrik uttryckte det så sött "du låter som en munknullad anka"  hur kul känns läget dårå liksom?
- han skulle ha stryk den pojken. ;) haha
Började iallafall inte min engelskalektion förräns klockan 2 idag, så hann fixa med en massa viktigasaker imorse :) Lektionen gick fort iallfall. vi har världens mest störda grupp. bara så alla vet :P
Efterskolan var jag i vilket fall tvungen att gå upp til jobbet och pipa fram att jag inte kunde jobba. Det hörde dom och skickade genst hem mig.
Kilade upp till mormor&morfar och tiggde saft :D cyklade hem sen och åt maaaaaaat, sen har jag inte gjort så mycket mera. Tar det lugnt bara, kan inte göra så mycket när man inte kan kommunicera me folk ;)

Imorgon är det halkkörning som gäller! ska se hur det blir, vilken tur att min kära watson Cillban ska med + cläsmate JIM. dom får stötta mig. :D
jaja, kommer väll komma hem relativt tidigt imorrn iaf, men ska vara vid sos-kiosken redan klockan 7.45 på morgonen. uscha. Ska iallfall hoppa in idsuchen nu, sen mysa i mitt rum  :)
hihi
det här var kul, blir nog massa mer updates :D både idag, imorrn och framöver :D

puss